Cautare

2042 de rezultate pentru "sectii votare speciale" (3.35 secunde)
Alegatorii vor vota la aceeasi sectie de votare pentru toate cele patru functii:
Tinerii ar putea sa se autoexcluda din politica Fondatorul Kaspersky spune ca tinerii de astazi, atat de obisnuiti cu tehnologia, nu vor mai concepe sa se deplaseze fizic la sectia de votare, si deci nu vor mai vota daca nu va exista un sistem online.
La rindul lor, partidele ies la racolat membri si rezultatele la un an de dupa alegeri sa zicem, nu mai seamana deloc cu ce a iesit din urnele de votare.
haltele făcute pe drum în secţiile de votare comunale. ... plece, la randul lor, într-o excursie de votare organizată
Stateam zilele trecute si-l ascultam pe un primar din judet cum indemna populatia sa vina la votare. ... Ce a omis primarul sa spuna era precizarea legata de cei care vor avea un trai mai bun daca electoratul se prezinta la votare.
ªi iatã cum, atat sambãtã toatã ziua cat ºi duminicã, in plinã zi de vot, aceleaºi veºnice afiºe ºi bannere stãteau frumuºel la locul lor gata sã ia privirile fiecãrui trecãtor, fie cã se indrepta spre secþia de votare, unde avea sã-ºi exprime convingerea politicã, fie cã doar a ieºit la plimbare sau la cumpãrãturi.
"Citesc despre o ordonanta a cabinetului Boc, care prevede infiintarea - nejustificata - a unei multimi de sectii speciale de vot, de regula in localitati mici, spitale si alte locuri aflate la marginea atentiei.
Pentru a asigura sanatatea animala, laboratoarele se vor dota cu echipamente si substante necesare si se va acorda sprijin pentru eradicarea virusului la sursa prin furnizarea de containere speciale pentru eutanasierea pasarilor.
Este vorba atat de sectii speciale de productie a biodieselului pe langa fabricile de ulei alimentar, cat si de facilitati de productie in cadrul rafinariilor petroliere.
Pe lista subiectelor abordate s-au aflat continuarea imbunatatirii vestiarelor si grupurilor sociale, lucrari care in anumite sectii se afla in intarziere, acordarea alimentatiei de efort care se va baza pe o procedura care urmeaza sa fie revizuita de administratie impreuna cu sindicatele.
Cu predari, descinderi sau asteptari la sectii de politie. ... Totusi, in situatii considerate speciale, brigazile operative ale Politiei au dreptul sa mearga pentru a-i ridica imediat, de la domiciliu, pe condamnati.
Mircea Gorgan precizeaza ca acest tip de interventie chirurgicala nu se poate efectua intr-un spital de penitenciar, deoarece sunt necesare dotari speciale, asa cum sunt in 5-6 sali de operatie la Spitalul Bagdasar-Arseni .
Stoica, Copos si Popescu isi vor executa pedeapsa in regim inchis Mihai Stoica, George Copos si Gheorghe Popescu, condamnati in Dosarul Transferurilor, isi vor executa pedeapsa in regim inchis, potrivit deciziei Comisiei speciale de la Penitenciarul Rahova, unde sunt inchisi acestia.
In functie de primele concluzii, controalele se pot extinde si la alte sectii din aceste spitale. ... Ministrul Banicioiu a promis fonduri speciale pentru reabilitarea serviciilor de radioterapie.
Ascensiunea politica ametitoare a generalului de justitiei Gabriel Oprea este opera unui serviciu strain, care i-a pus pe mana o sectie a fabricii de doctori in stiinte militare si informatii, creandu-se, in acest fel, o cuprinzatoare si malefica retea a criminalitatii academice, care populeaza centre ale deciziilor strategice din politica, servicii, sistemul de securitate, justitie si cam tot ce insemna domeniul fostei Sectii militare a C.C.
Producatorii trebuie sa isi puna in sectii camere de luat vederi, sa fie asa ca un fel de Big Brother cu rachiu, angrosistii isi cumpara lampi cu ultraviolete sa vada timbrele false, care timbre vor fi inseriate si cu masuri speciale nu mai stiu de care.
Pe langa tichetele de masa, in valoare de 800.000 de lei (242,4 mii euro), salariatii au avut la dispozitie si fonduri speciale aferente fondului de salarii, de 1.675.950 de lei.
Fie ca a fost vorba despre stiri, despre editiile speciale de "Happy Hour" si "Dansez pentru tine" sau marea finala in care Ella Dumitru si Octavian Strunila au reusit sa cistige marele premiu de 60.000 de euro, toate aceste programe au facut deliciul telespectatorilor care s-au lasat purtati in lumea povestilor implinite, a dansului si a sperantei.
REZUMAT Fost membru al Fortelor speciale, MICHAEL ATWOOD (Chiwetel Ejiofor) conduce o banda formata din fosti politisti corupti si fosti militari din Fortele speciale (Anthony Mackie, Clifton Collins Jr., Aaron Paul si Norman Reedus) intr-o actiune de spargere a unei banci, care se termina intr-un sangeros schimb de focuri pentru a scapa din incercuire.
Au fost infiintate birouri speciale, oficiale, platite de la buget, care aveau sarcina expresa de a fabrica (desigur, actionand discret) false documente, fotografii, filme, sau istorii, pe care le prezentau unor ufologi creduli drept mari secrete, care le-au fost revelate anume, doar lor.
google-analytics.com